Медал "Дядо Коледа" с цялостно посребряване | Gold Center
Coins • Bars • Medals
  • Български
  • English

Медал "Дядо Коледа" с цялостно посребряване

ID:
6010067
Цена:38,00 лв.
-+

Уловете спомените от една вълшебна семейна Коледа с нашето специално предложение – коледен медал “Дядо Коледа“. Лимитираната празнична емисия е изработена от мед с покритие от чисто сребро, проба 999/1000, във висше качество, мат-гланц с тегло 26 г. На лицето е изобразен Добрият старец с чувал подаръци, а на гърба пеят весели звънчета.

Вашият коледен медал ще получите в кожена кутия, придружена с празнична опаковка и сертификат за автентичност, напълно готов да бъде поставен под коледната елха. А нашият подарък за вас е стилна картичка с мотива от монетата, в която да напишете своето пожелание.

Дядо Коледа

Основният мотив в коледния медал е образът на Дядо Коледа носещ препълнен чувал с подаръци. В него са куклата с очи от копчета, плюшеното мече, дървеният войник, рисуваното конче. Всички мечти на малки и пораснали деца се подават от вълшебния чувал. Коледният медал пресъздава един от най-щастливите моменти от годината – очакването на Добрия старец, който носи не само подаръци, но и щастие, радост и надежди за всички.

Коледа е един от най-хубавите християнски празници, който винаги е свързан с топлота, домашен уют и семейна хармония. По Коледа, казват, се случват чудеса. Хората стават по-добри, приказките оживяват, а вълшебствата се сбъдват. За деца и млади по сърце Дядо Коледа е герой на празника, даряващ подаръци, радост и зимно забавление!

Медалът „Дядо Коледа“ е един различен и емоционален коледен подарък, който може да направите на близките си хора. Подарете им частица от вълшебството на една незабравима Коледа, за която ще си спомнят с усмивка много Коледи напред.