Gold Center инвестиционно злато, кюлчета, сребърни и златни монети, колекционерски монети, медали и медальони
Coins • Bars • Medals
  • Български
  • English

Голд Сентър - експерти в търговията с артикули от благородни метали

Голд Сентър е създадена от професионалисти с дългогодишен опит в областта на търговията с благородни метали, които са в основата на създаването на този вид търговия в България. Компанията предлага инвестиционно злато, кюлчета, сребърни и златни монети, колекционерски монети, медали и медальони на повече от осемнадесет монетни двора и три рафинерии от различни държави като Швейцария, Канада, Нова Зеландия и др.

Голд Сентър предоставя комплексно обслужване от предоставяне на актуална информация за цени и пазари на инвестиционни метали, консултиране при избор на услуга и артикул до реализация на инвестицията, включително услуги по съхранение и сигурност на продуктите. Също така изработване на изделия по поръчка, монети, медали и лимитирани серии за стимулиране на служители.

Подарете подарък с традиция и стойност от онлайн магазина ни. Сред най-търсените монети са  сребърни парички за късмет с различни пожелания, серия „Имената разказват“ посветени на най-големите християнски светци и авторски изделия на компанията като медальон „За мама“ и пара за пита „Наслука“.