Медии | Gold Center
Coins • Bars • Medals
  • Български
  • English

Медии

Вие сте тук

Децата се запознават с големите български художници

Голд Сентър заедно със Сдружение „Има надежда за всички“ осъществи проекта „Децата се запознават с големите български художници“.

Целта на проекта беше  децата от 3 клас на СУ " Емилиян Станев" да се запознаят с живота и творчеството на великия български художник Златю Бояджиев. Децата се докоснаха до българските традиции и ценности чрез неговото творчество и работиха задружно в екип. Те получиха  възможност самостоятелно да пресъздадат негови картини, пречупени през техния поглед. 

 

Как се инвестира в злато - Иванка Василева пред вестник "Капитал", 16 юни 2006

"Освен различни финансови инструменти може да се купи и самият метал във вид на златни монети и кюлчета. Разликата при тях е минимална - монетите от инвестиционно злато нямат нумизматична стойност и цената им се определя, както и на кюлчетата, само от златото, от което са направени.", казва Иванка Василева.
Кое от двете все пак е по-добре - кюлчета или монети? „Това зависи от вкуса на клиента“, смята Василева.

 

Какво да очакваме от златото през 2016? - анализ на Иванка Василева пред bloombergtv.bg, 8 април 2016

Според Иванка Василева нестабилността на петролния пазар дава позитивно отражение и повишение на интереса към инвестиции в злато. „Закупуването на благородния метал с цел съхраняване на средства е подходящо при дългосрочни намерения и е свързано с притежание на физическа наличност. Покачването на цената на златото в последните месеци привлича повече инвеститори, които търсят сигурност за доходите си“, пояснява тя.

 

15 причини да влагаме в злато - Иванка Василева пред списание "Мениджър"

"Златото е добре познат през годините инвестиционен инструмент, който гарантира сигурност в дългосрочен период." - изтъква Иванка Василева

http://spisanie.manager.bg/broi-147/tema/15-prichini-da-vlagame-v-zlato

 

Интервю с Иванка Василева от Gold Center и Пламен Панев в Инвестбук по Bulgaria On Air, 23 юни 2014 г.

Иванка Василева, управител на Gold Center, гостува в предаването Investbook по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

 

10.04.2012 Иванка Василева- управител на Gold Center- пред Bulgaria on air

Златото трябва да продължи да играе ролята на световен стабилизатор на пазарите. Това каза в предаването INVESTBOOK на телевизия Bulgaria ON AIR Иванка Василева от Gold Center. По думите й връщането на златния стандарт е трудно постижимо технически. Освен това то крие и рискове по отношение на икономическото влияние, което ще се концентрира само на определени места.

Каква ще бъде съдбата на златото през 2016 г.?- Иванка Василева пред Investor.bg

Иванка ВасилеваИнтересно е да се наблюдава поведението на държави като Китай, Индия, Турция, Русия на пазара на златото“, п

Bulgaria on Air- Цена на златото 18.04.2013- гост Иванка Василева

Интервю в телевизия BulgariaOnAir с Иванка Василева управител на Gold Center